Nieuws
Bustochten HKO en Oll'Ommer

Voor de liefhebbers worden de komende weken weer bustochten georganiseerd door de omgeving van Ommen. De eerste rondrit met een luxe touringcar start op woensdag 25 mei met vertrek om 18.00 uur bij het Streekmuseum. Daarna volgen er herhalingen op 8 juni, 22 juni en 6 juli. De organisatie van de bustrips is in handen van de Historische Kring Ommen (HKO) en de Gemienschop van Oll Ommer.
"We doen dit nu voor het derde achtereenvolgende jaar. De vorige busreisjes waren een groot succes en allemaal volgeboekt. Voor de deelnemers is het een leuke kennismaking met de mooie omgeving. Vaak blijkt dat ze die niet zo goed kennen", aldus Aldien Pasman van de HKO. Volgens Dinie Dunnewind van Oll Ommer  gaat het om nieuwe routes en is gekozen voor leuke plekjes in de eigen regio.
Evenals andere jaren wordt op een grote deelname gerekend. De eerste aanmeldingen zijn al binnen. Benadrukt wordt dat de bustochten ook voor niet-leden bedoeld zijn. De bustocht duurt ruim drie uur met onderweg een koffiepauze. De kosten bedragen tien euro per persoon. Niet-leden betalen 12,50 euro per persoon.

Opgave vooraf is nodig. Aanmelden kan via Henk Soer, telefoon 0529-455654 (email soesa-t@telfort.nl) of via Aldien Pasman, telefoon 0529-453446.


Reacties | Plaats uw reactie


Op dit nieuws bericht zijn nog geen reacties geplaatst