Nieuws
Reunie Kamp Eerde, 15-10-2011

In het kader van de viering van 60 jaar aanwezigheid van Molukkers in Zwolle bracht zaterdag 15 oktober 2011 een groep oud Molukkers uit Zwolle een bezoek aan Ommen. Behalve de stad Ommen bezochten zij ook het voormalige kamp Eerde en het kamp Laarbrug.

 

Klik hier voor een artikel van Harry Woertink over dit bezoek en de achtergronden.

 

fotoreportage klik hier.


Reacties | Plaats uw reactie

Naam: Hetty Steen

Datum: 30-10-2011 19:12
Bericht: Jammer dat ik, als lid van hko, niet wist van de ontmoeting en ik denk wat jammer het het blijkbaar alleen voor eerde was. ik heb namelijk goede herinneringen aan laarbrug en vraag me af of zij ook benaderd zijn voor de reunie. zo niet, is dat nog eens te


Naam: Geertje Jannink - Heuver

Datum: 14-11-2011 15:30
Bericht: Ik ben het met hetty steen eens. ik heb veel herinneringen aan eerde en laarbrug. mijn vader was één van de beheerders van deze woonoorden. de lagere schooltijd heb ik doorgebracht op de kon. julianaschool waar veel molukse kinderen naar school gingen.


Naam: Henny Scholten-heuver

Datum: 19-11-2011 13:18
Bericht: Ben wel benaderd en uitgenodigd voor de reunie,maar helaas kon ik niet wat erg ik erg jammer vond. heb met name leuke herinneringen aan kamp eerde,in de zomervakantie mochten we met pa weleens mee om te spelen en bosbessen plukken.