Nieuws
Bustochten rondom Ommen

Er worden de komende weken weer enige malen bustochten gehouden langs interessante plekken in Ommen en omgeving. De organisatie is in handen van de Historische Kring Ommen (HKO) en de vereniging Gemienschop van Oll Ommer. De eerste rondrit met een luxe touringcar start op woensdag 30 mei om 18.00 uur bij het Streekmuseum. Daarna volgen er herhalingen op 13 juni, 27 juni en 11 juli.

"De belangstelling voor de bustochten is elk jaar enorm. Daarom plannen we meerdere avonden om iedereen mee te laten doen. Voor de deelnemers is het een leuke kennismaking met de mooie omgeving. Vaak blijkt dat ze die niet zo goed kennen”, aldus Aldien Pasman van de HKO. Volgens Dinie Dunnewind van Oll Ommer gaat het om nieuwe routes en leuke plekjes in de eigen regio.
Het is voor de vierde achtereenvolgende jaar dat de twee historische verenigingen deze bustripjes organiseren. De bustocht duurt ruim drie uur met onderweg een koffiepauze. De kosten bedragen 12 euro per persoon. Niet-leden betalen 14 euro per persoon. Deelnemers moeten zich vooraf melden bij Henk Soer, telefoon 0529-455654 (email: soersa@12move.nl) of bij Aldien Pasman, telefoon 0529-453446

Reacties | Plaats uw reactie


Op dit nieuws bericht zijn nog geen reacties geplaatst