Nieuws
Eerste Paasdag weer Paasvuur in Vilsteren

Op eerste Paasdag, 31 maart 2013, wordt in Vilsteren weer het traditionele Paasvuur ontstoken. Kort na 20.30 zal er vanaf de kerk vertrokken worden in een korte fakkel- en lampionoptocht naar de Paasbult aan het Stuwepad. De optocht wordt vooraf gegaan door een trommelaar en de welpen van de scouting.

Bij de Paasbult zal wethouder Ilona Lagas een kort woord richten tot de aanwezigen waarna het startsein zal worden gegeven om de Paasbult aan te steken. De leden van de Scouting zullen om 20.30 uur hun fakkel aansteken aan de Paaskaars uit de Willibrorduskerk. Voor de andere kinderen en overige geïnteresseerden is het mogelijk om voor het kerkgebouw een lampion te kopen.

Als het vuur hoog oplaait, kan iedereen zich, onder het genot van een hapje en een drankje, warmen aan het Paasvuur. Zo zal het, evenals voorgaande jaren, een gezellige bijeenkomst worden van vrienden, buren, kennissen en familie.

Bij het verlaten van het terrein wordt iedereen in de gelegenheid gesteld een financiële bijdrage te leveren, die bij de uitgang in een melkbus gedeponeerd kan worden. De opbrengst van deze avond komt geheel ten goede aan het restauratiefonds van de Willibrorduskerk.


Reacties | Plaats uw reactie


Op dit nieuws bericht zijn nog geen reacties geplaatst