Nieuws
Open dag Streekmuseum Ommen

Het Streekmuseum in Ommen houdt vrijdag 31 januari voor de bewoners van Ommen een open dag. Alle Ommenaren zijn dan tussen 15.00 en 21.00 uur van harte welkom om gratis kennis te maken met het museum. Behalve de gebruikelijke expositie over de geschiedenis van de streek met onder andere een oud huiskamertafereel, oud leslokaaltje en antieke brandspuit kunnen de bezoekers tijdens de open dag de nog lopende thematentoonstelling ‘200 jaar Koninkrijk der Nederlanden’ bekijken.

Normaal is het museum in januari gesloten. Vrijwilligers van het museum zijn dan in de weer voor allerlei opknapklusjes. “De maand januari is geen maand waarin we afspraken hebben lopen voor museumbezoek”, aldus museumbeheerder Harold Dokter. “Daarom willen we op deze laatste dag van de maand graag de bevolking van Ommen gelegenheid geven om zonder kosten een kijkje te komen nemen. Wij weten uit ervaring dat lang niet alle Ommenaren ons museum kennen. Daarom ook deze open dag. We schenken voor elke bezoeker bovendien een gratis kopje koffie of thee.”

Voor meer informatie hierover is het museum te bereiken via telefoonnummer: 0529 – 453487, of via mail: info@museum-ommen.nl.


Reacties | Plaats uw reactie


Op dit nieuws bericht zijn nog geen reacties geplaatst