Nieuws
Bevrijdingsconcert met uniek projectkoor

Het Ommer Mannenkoor is op zoek naar mannen van alle leeftijden die op zaterdag 11 april mee willen zingen op het concert in het kader van “Ommen 70 jaar bevrijd”. In de Gereformeerde kerk aan de Bouwstraat geeft het Ommer Mannenkoor dan een bevrijdingsconcert en wil ook optreden met een 'Uniek projectkoor' als gelegenheidskoor.

'70 jaar vrijheid in Ommen moet bezongen worden. Met een repertoire vol liederen voor vrijheid en vrede van toen en nu. Van Vera Lynn tot Michael Jackson. Muziek met een wens voor een betere wereld', aldus Jan Hekman, voorzitter van het Ommer Mannenkoor. De Historische Kring Ommen (HKO) en het Ommer mannenkoor gaan dit voor alle Ommernaren organiseren en roepen dus alle mannen die van zingen houden, van jong tot oud, zich op te geven voor dit uniek projectkoor. Dit kan bij Dirk Strijker telefoon 0529-452805 s’ avonds tussen 18.30 uur en 19.30 uur of per mail d-strijker@hetnet.nl of bij leden van het Ommer Mannenkoor en HKO. Mannen zijn dan ook van harte welkom de volgende repetitie avonden te bezoeken: op dinsdag 31 maart en op woensdag 8 april om 19.30 uur tot 21.30 uur in zalencentrum De Kern aan de Bouwstraat 23 in Ommen. En natuurlijk op de generale repetitie op zaterdag 11 april om circa 16.00 uur en het concert op zaterdagavond 11 april om 20.00 uur in de Gereformeerde kerk. De te zingen liederen worden ondersteund met filmbeelden van de HKO. Naast het projectkoor en het Ommer Mannenkoor, beide onder leiding van Gezinus Veldman zal ook medewerking worden verleend door de Ommer muzikanten, Obed Redder op drums en door Frank van Elburg en Jan Jonkers op trompet. De organisatoren rekenen dan ook op grote deelname om mee te zingen, en natuurlijk op veel publiek op het concert.

Wie niet meezingt en wel komt luisteren naar het unieke projectkoor en het Ommer Mannenkoor betaalt vijf euro voor een kaartje. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang. U zingt natuurlijk mee met dit unieke projectkoor, en zet de datums al vast in uw agenda en gaat u zich nu opgeven. Nadere aankondiging van de kaartverkoop volgt nog via de media.


Reacties | Plaats uw reactie


Op dit nieuws bericht zijn nog geen reacties geplaatst