Nieuws
Rabobank CLubkas Campagne

De Rabobank Vaart en Vechtstreek stelt in 2016 € 110.000 beschikbaar voor sponsoring van verenigingen of stichtingen. De ruim 18.000 leden van de Rabobank kunnen van 10 tot en met 24 maart 2016 hun stem uitbrengen ten gunste van een van de deelnemende clubs. Elk lid heeft 5 stemmen, waarvan maximaal 2 kunnen worden gegeven aan dezelfde club.
Ook de Historische Kring Ommen heeft zich aangemeld voor sponsoring, en wel ten behoeve van de aanschaf van nieuwe computers voorhet digitaliseren van historische foto's, waarvan er inmiddels zo'n 10.000 op internet zijn geplaatst. De bestande computers zijn voor deze taak te traag geworden, moderner materiaal is dringend noodzakelijk.

Wij roepen leden van de Rabobank in de regio Vaart en Vechtstreek hierbij op om hun stem uit te brengen op het project van de HKO. In februari krijgt u van de Rabobank informatie over hoe u deze stem kunt uitbrengen. Overigens, als u gewoon klant bent bij de Rabobank, dan bent u nog niet automatisch lid! Bent u nog geen lid maar wilt u via deze actie de HKO steunten, word dan snel lid van de Rabobank, via de website www.rabobank.nl/vvs Reacties | Plaats uw reactie


Op dit nieuws bericht zijn nog geen reacties geplaatst